Over ons

Wie wij zijn

TOPTEAMWORK uitzendbureau is al meer dan 18 jaar actief op het gebied van uitzending en detachering en alle andere aspecten van flexibele arbeid.

Ons werk is mensenwerk en wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en jij staat hierin centraal. Waar vraag en aanbod samen komen, focussen wij ons op een persoonlijke benadering richting kandidaten en opdrachtgevers door ze een speciaal gevoel te geven. We willen onze kandidaten laten shinen in en met hun nieuwe baan.

Ons product is de ultieme match. En die ultieme match zorgt voor positieve energie, voor het gevoel maatschappelijk een bijdrage te leveren, voor duurzame relaties, voor uitdagingen, voor vriendschap. Als de kandidaten en opdrachtgevers dat gevoel krijgen, krijgen wij het ook.

Het streven naar perfecte kwaliteit is het eerste uitgangspunt in de dienstverlening van TOP teamwork. Daarnaast worden ook de normen t.a.v. gezondheid, veiligheid en milieu in achtgenomen. De dienstverlening van TOPTEAMWORK zal dan ook een betrouwbare schakel vormen in uw bedrijfsproces.

Victor Moledo, eigenaar TOPTEAMWORK

Ik ben gestart met TOPTEAMWORK in 2004.

Aandacht voor de opdrachtgever en kandidaat vind ik erg belangrijk, ik hou regelmatig contact om op de hoogte te blijven van de dagelijkse gang van zaken.

Ook plan ik geregeld werk bezoeken in om op de werkvloer te zien hoe en wat voor werkzaamheden er uitgevoerd worden.

Veiligheid en een goede werkomgeving zijn zaken waar ik mij ook voor inzet, zo hebben wij een checklist waarin wij samen met de opdrachtgever en kandidaat de eventuele risico s van de werkzaamheden in kaart brengen, we bespreken de beheersmaatregel en de persoonlijk beschermingsmiddelen die indien noodzakelijk zijn.

Ook  krijgen alle kandidaten van ons VGM instructies  uitgereikt (veiligheid gezondheid en milieu ) voor dat zij starten met de werkzaamheden.

topteamwork victor moledo

Leonie Koesal – van Wamelen, Officemanager

Ik werk al meer dan 15 jaar met veel plezier bij topteamwork als officemanager. Ik ben de verbindende schakel tussen de opdrachtgever en werknemer. Ik verzorg de administratie waaronder de facturatie en de verloning en heb regelmatig contact met zowel de opdrachtgevers als de uitzendkrachten.

Veel van onze uitzendkrachten werken ook al lange tijd voor Top teamwork. Door mijn jarenlange ervaring bij de organisatie ken ik de collega’s persoonlijk en zie ik vaak snel welke uitzendkracht het beste past bij een opdrachtgever.

Het is fijn werken in een klein en hecht team waar veel persoonlijke aandacht is.

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar

Onze accountmanager is verantwoordelijk in goed overleg tot elkaar brengen van vraag en aanbod van tijdelijk werk, de core business van TOP teamwork.

Hij zal met de inlenende bedrijven meedenken over zogenaamde strategische inzet van flexibele arbeid.

  • Hoe ziet voor uw bedrijf de meest optimale verhouding van vast en tijdelijk personeel eruit?
  • Op welke wijze moet het flexibele deel van het bedrijfsproces worden ingevuld?

Flexibiliseren is maatwerk en sterk afhankelijk van de situatie waarin een organisatie zich bevind. De kwaliteit van de uitvoering van de diensten van Top teamwork behoort vanzelfsprekend tot ons bedrijfsconcept.

NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddeling- en uitzendondernemingen

Wij zijn lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) en daarom is de NBBU-CAO voor Uitzendkrachten van toepassing op al onze overeenkomsten. De meest recente versie van deze CAO kunt u vinden op de website van de NBBU. Op deze website vindt u ook verdere interessante en relevantie informatie.

Wat betekent het NBBU-lidmaatschap voor u als opdrachtgever?

KWALITEIT
Ondernemingen die lid zijn van de NBBU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

ONTZORGEN
De leden van de NBBU kennen de (lokale) markt als geen ander en beschikken over een groot netwerk. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij specialistische vragen op het gebied van hun dienstverlening zoals arbeidsvoorwaarden en (sociale) wet- en regelgeving. Daarmee ontzorgt een NBBU-bureau u op professionele wijze in uw personeelszaken.

BETROUWBAAR
NBBU-leden, die uitzenden, moeten het SNA-certificaat halen en worden – indien van toepassing – gecontroleerd op naleving van de uitzend-cao. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet, verliest het NBBU-lidmaatschap.

PROFESSIONALITEIT
De professionele intercedenten van NBBU-uitzendbureaus hebben het vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen met vakinhoudelijke trainingen en de NBBU-Servicedesk.

FLEXIBILITEIT ÉN GELIJK LOON
De NBBU-cao voor Uitzendkrachten biedt u als opdrachtgever concrete voordelen:
• u kunt een uitzendkracht 5,5 jaar op flexibele basis inlenen, daar waar volgens de wet een werkende na drie jaar in vaste dienst moet worden genomen;
• de NBBU-cao geeft de uitzendkracht vanaf dag één recht op het loon dat in uw onderneming van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid op de werkvloer tussen uw eigen medewerkers en uitzendkrachten. 

2500+
Mensen geholpen aan een baan
35
Beschikbare banen
25+
Mogelijke locaties
36
Partners

TOPTEAMWORK Uitzendbureau ...

werkt samen met regionale werkgevers, zoals Breijer, Neelevat Logistics, Storm vastgoedzorg, Ship Spare Logistics en Burando. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Ga jij binnenkort ook via TOPTEAMWORK Uitzendbureau bij één van onze top werkgevers aan de slag?

CONTACT

ONZE NIEUWSBRIEF