Payrolling via TOP Teamwork

Payroll via TOPTEAMWORK

Hoe werkt het payroll-principe?

Door u geworven medewerkers komen formeel onder contract te staan bij TOPTEAMWORK. Het arbeidscontract, de salarisadministratie en de betaling van uw nieuwe medewerkers (welke wij wekelijks verlonen) wordt geheel door ons verzorgd. U blijft in de praktijk het aanspreekpunt en de leidinggevende. 

Een payrollcontract is een volwaardig arbeidscontract. In fase 1 en 2 is er een contract waarin een uitzendbeding is opgenomen, en kan tot 78 werkweken duren. Dit betekent dat de opdrachtgever gedurende fase 1 en 2 de opdracht altijd tussentijds kan opzeggen.

Wanneer kan payrolling voor u interessant zijn?

Wat zijn de voordelen van payrolling?
  U weet vooraf wat uw personele kosten zullen zijn.
  U betaalt een vast tarief en ontvangt wekelijks één factuur. Zo heeft u een zeer nauwkeurige inzage in uw totale salaris- en personeelskosten.
  Facturen en/of aangiften van instanties zoals het UWV, de Belastingdienst,
   diverse pensioen- en aanverwante verzekeringen, de Arbo-dienst, verzuimverzekering en accountants (met betrekking tot salaris- en personeelsadministratie) ontvang u niet meer, dat doen wij voor u.
  Uw financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee u direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.
  Voor uw medewerkers verandert er feitelijk niet veel, behalve dat zij kunnen terugvallen op een professionele dienstverlener op het gebied van personeel en organisatie.

2500
Mensen geholpen aan een baan
34
Beschikbare banen
25
Mogelijke locaties
36
Partners

TOPTEAMWORK Uitzendbureau ...

werkt samen met regionale werkgevers, zoals Breijer, Weverling groenproviders, Neelevat Logistics, Storm vastgoedzorg en Burando. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Ga jij binnenkort ook via TOPTEAMWORK Uitzendbureau bij één van onze top werkgevers aan de slag?

CONTACT

ONZE NIEUWSBRIEF