Calculator / Werkvoorbereider groen 2294 views1 applications

Calculator / werkvoorbereider groen

Elke dag je vakkennis en passie voor groen inzetten tijdens je werk? Krijg jij energie van het meedenken over groene projecten, die wij met een enthousiast team realiseren? Grijp dan nu je kans en kom het vakkundige en gezellige team van onze opdrachtgever versterken!

Als calculator / werkvoorbereider heb je een heel veelzijdige baan. Zo calculeer en offreer je zowel kleine als grote groenprojecten, denk je oplossingsgericht mee met deze projecten, je bereidt ze voor én deelt daarnaast kennis met alle betrokken personen.
Je geeft de projectleiders een helder projectplan, waar zij vervolgens mee aan de slag gaan. Indien nodig breng je ook tussentijdse bezoeken aan de projecten om deze essentiële functie binnen ons bedrijf goed te kunnen vervullen. Jij vormt de spil in het web vanaf de offerteaanvraag tot de overdracht aan de uitvoerders.

Jouw ruime ervaring als calculator / werkvoorbereider, je technische kennis, cijfermatig, ruimtelijk en praktisch inzicht en je zelfstandigheid komen in deze functie goed tot zijn recht. Beschik je over goed ontwikkelde computervaardigheden en over minimaal een MBO + werk-en denkniveau? Of heb je zélfs een HBO-opleiding (bijvoorbeeld aan Hogeschool Van Hall Larenstein of de HAS Hogeschool) afgerond?
Wij komen graag met jou in contact!

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een professionele werkomgeving met een informele sfeer;
  • Mooie en gevarieerde projecten;
  • Een kundig team met gezellige collega’s;
  • Een werkgever met oog voor de medewerkers;
  • Een passend salaris conform geldende CAO en arbeidsvoorwaarden;
  • Opleiding en doorgroeimogelijkheden;
Ik stel mij kandidaat
Deel deze vacature

CONTACT

ONZE NIEUWSBRIEF