Meewerkend Voorman groen 1770 views1 applications

Werk jij graag in de buitenlucht en heb je een passie voor het tot bloei brengen van het groen én van je collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als enthousiaste en ervaren (aankomend) voorman ben je verantwoordelijk voor het coördineren en samen met jouw team realiseren van het groenonderhoud van o.a. gemeentelijk groen, begraafplaatsen en terreinen van bedrijven en instellingen. Je begeleidt de medewerkers uit jouw team op een constructieve wijze en draagt daarmee bij aan het groeiproces en de ontwikkeling van je collega’s.

Je vertaalt beeldbestekken en werkopdrachten naar heldere aanwijzingen en instructies. Je ziet toe op de uitvoering en zorgt dat de werkzaamheden conform opdracht en conform de vereiste en gewenste normen, binnen budget, worden uitgevoerd.

Wij zijn op zoek naar meewerkend voormannen voor de ploegen van onze opdrachtgever, maar ook voor de ploegen binnen hun sociale onderneming Groenperspectief. Hier brengen ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in het groen, waardoor beiden tot bloei komen.

 

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een professionele werkomgeving;
  • Salaris conform geldende CAO
  • Ruimte om écht een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jezelf en je collega’s;
  • Deel uitmaken van een kundig team met gezellige collega’s;
  • Een veelzijdige functie waarin geen enkele dag hetzelfde is;
  • Een werkgever met oog voor de medewerkers;
  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

 

Jouw vakkennis, aanpakmentaliteit, stressbestendigheid, maar vooral ook jouw mensenkennis en communicatieve vaardigheden komen in deze functie prima tot zijn recht. Ervaring/affiniteit met het aansturen en begeleiden van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt is een pre. Ben jij, naast bovenstaande kwaliteiten, in het bezit van VCA-vol en een rijbewijs B? Wacht dan niet langer en reageer snel!

Ik stel mij kandidaat
Email Me Jobs Like These
Showing 1–0 of 0 jobs
Deel deze vacature

CONTACT

ONZE NIEUWSBRIEF